Няколко бижутерски фирми създадоха лимитирани колекции по повод коронацията на крал Чарлз

...
Няколко бижутерски фирми създадоха лимитирани колекции по повод коронацията на крал Чарлз
Коментари Харесай

Създадоха специални бижута за коронацията на Чарлз III

Няколко бижутерски компании сътвориха лимитирани сбирки по повод коронацията на крал Чарлз на 6 май.

Една от тях е Annoushka, желана от Кейт Мидълтън и от звезди като Риана. Британският бранд направи малко копие на короната от 17-ти век, с която Чарлз ще бъде коронован.

Бижуто е направено от 18-каратово жълто и бяло злато, аметист, изумруди, сапфири, рубини и диаманти. Всяка една от създадените 100 бройки е номерирана и подпечатана с формалния знак на коронацията. Върху изящното украшение е изписана и датата на историческото събитие.

Alex Monroe създаде гривна с пет детайла: кралска колесница, роза, корона, пчела и халба бира.

" Преди няколко години от двореца ме помолиха да направя сбирка от бижута. Помолих за цялостен достъп до постройките и градините, с цел да събера усещания, нужни ми за креативния развой. Това бяха няколко вдъхновяващи седмици “ – споделя бижутерът, на който принцесата на Уелс също е клиент.

Kiki McDonough отбелязва тържествения мотив с 18-каратови обеци от бяло злато и огърлица. Дизайнът на огърлицата е с отпратка към бижутата от 18-ти век. Не можем да не отбележим, че Кейт Мидълтън има бижута и на тази компания.

Другият бранд, който се е въодушевил от коронацията, е LK Bennett. Перлените обеци The Royal Crystal са много помпозни и несъмнено няма да можете да ги носите всеки ден, написа въпреки всичко LadyZone.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР